Hieronder vindt u enkele voordelen die onze winkel te bieden heeft. Heeft u alsnog vragen aarzel dan niet ons te contacteren.
 1. Ruime collectie, scherpe prijzen
  Wij bieden u steeds de nieuwste collectie aan zeer scherpe prijzen. Bezoek onze toonzaal! Zoekt u iets maar vindt u het niet in onze selectie terug dan zoeken we dit graag voor u op.
 2. Maatwerk
  Specifieke wensen of afmetingen? Geen probleem, maatwerk biedt de oplossing! Neem vrijblijvend contact op voor verdere info.
 3. Eigen bezorging- en plaatsdienst
  Onze scherpe prijzen zijn meeneemprijzen. Bent u niet in de mogelijkheid de goederen zelf af te halen of is het volume te groot? Onze eigen bezorgingsdienst levert alles netjes aan huis, tevens bieden wij u de mogelijkheid om alles door ons personeel te laten monteren. Informeer naar de voorwaarden.
 4. Garantie - dienst na verkoop
  Onze dienst na verkoop zorgt steeds voor de opvolging. Ook al is het product uit de garantie helpen wij u graag verder mail naar [email protected] vul uw gegevens in (uw adres, naam, telefoonnummer, factuurnummer en ev. foto). Gelieve ook een duidelijke omschrijving van uw klacht erbij te vermelden.